60plus market logo

För ett enklare liv

Välkommen till 60plus Market - den enda söktjänsten på nätet för Sveriges seniorer. Ett digitalt Skyltfönster där du får kontakt enkelt med den verksamhet som intresserar dig.

Sök bland våra kategorier

Sök bland kategorierna

Ett digitalt Skyltfönster för företag och verksamheter som vänder sig mot Sveriges seniorer

60plus Gruppen i Sverige AB presenterar nu ytterligare en efterfrågad kanal för att nå Sveriges seniorer - 60plus Market! Detta är en unik nättjänst som fungerar som ett digitalt Skyltfönster för landets alla seriösa företag och verksamheter, styrd rakt mot målgruppen köpstarka seniorer.

Vilket behov fyller vi?

För företag

Ditt företag presenteras tydligt direkt mot kund med varumärke och konkurrensfördelar. Nå seniora köpstarka kunder på en unik plattform där alla branscher är samlade – företaget blir enklare att hitta. Bredden på 60plus Markets marknadsföring stärker ditt varumärke.

För senioren

60plus Market är en unik och enkel söktjänst där seriösa verksamheter inom olika branscher ligger samlade enkelt sökbara och presenterade. Här får man kontakter och erbjudanden samlat lättöverskådligt på ett ställe.

Corona och dess inverkan på eventbranschen fick oss att fördjupa oss i en affärsidé som vi haft en längre tid. Nu är steget moget att utveckla denna efterfrågade tjänst som fyller behovet för företagen och Sveriges seniorer att skapa nya kundmöten digitalt - snabbt och enkelt!

Om grundarna

Pia Brunell och Laila Ers Nilsson har mer än 25 års erfarenhet av toppbefattningar inom sälj- och marknadsföring mot B2B och B2C. Under de senaste tio åren bedriver vi ett av Sveriges största mässbolag, 60plus Mässan. Vår styrka är förmågan att sammanföra företag, verksamheter, kommuner, regioner m. fl med köpstarka seniorer i hela landet. Vi vet vad som intresserar målgruppen och detta har blivit ett framgångskoncept för de 600 företagen som vi samarbetar med årligen.

Laila Ers Nilsson porträtt

Laila Ers Nilsson

VD / Försäljning

Telefon: 070-7566672

E-post: info@60plus.se

Pia Brunell porträtt

Pia Brunell

Marknadschef / Försäljning

Telefon: 070-6310914

E-post: info@60plus.se

Om 60plus Gruppen

60plus Gruppen i Sverige AB finns där seniorerna finns och är en mycket betrodd avsändare. Ett förtroende som bygger på intresse, kontakt och behovsanalys mm. Företaget har arbetat tätt tillsammans med aktiva, intresserade och köpstarka seniorer sedan 2008. Vi vet hur man bäst når, underhåller och intresserar denna målgrupp via 60plus Mässan och 60plus.se och nu även den nya marknadskanalen 60plus Market.

Som professionell aktör i mässbranschen, 60plus Mässan, arrangerar vi sedan 10 år tillbaka kvalitativa och uppskattade mässor till våra utställare och besökare i hela sex län runtom i landet. Vi äger även 60plus.se, en väldigt expansiv vänskapsklubb på Facebook med tillströmmande medlemmar.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Vill du komma i kontakt med oss når du oss snabbast på mail.

info@60plus.se

Hantverkscentrum 3, 815 41 Tierp

Namn

E-post

Telefonnummer

Företag

Meddelande

Tillbaka

Tillbaka

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori