60plus market logo

För ett enklare liv

Välkommen till 60plus Market - den enda söktjänsten på nätet för Sveriges seniorer. Ett digitalt Skyltfönster där du får kontakt enkelt med den verksamhet som intresserar dig.

Sök bland våra kategorier

Sök bland kategorierna

Svensk Fastighets­förmedling Uppsala

Mäklarna med koll på läget sedan 1937!

Uppsala är en anrik men också modern stad i ständig utveckling, något som även stämmer överens med Svensk Fastighetsförmedling. I Uppsala har vi funnits sedan 1939 och med nära 40 medarbetare är vi en av kedjans och Uppsalas största mäklarfirmor. Med våra medarbetare från olika delar av landet och boende i olika delar av stan har vi verkligen koll på Uppsala. Vissa av oss kan staden sedan barnsben och andra har upptäckt Uppsala som studenter eller inflyttade av andra anledningar.

Gemensamt har vi att vi är stolta över och älskar vår stad! Som företag har vi en vision om Hållbart mäkleri där målet är glada, nöjda och trygga medarbetare som har de bästa verktygen på marknaden och ger allt för att leverera den bästa lösningen till sina kunder. Vi sätter stor vikt i att ständigt utveckla oss och ha uppdaterade verktyg, tjänster och medarbetare. Vi vill vara våra kunders självklara val och tydliga mäklarexperter. Vi KAN bostäder och förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus samt nyproduktion.

Tillbaka

Tillbaka

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori